Vær en del af klubbens hold til Stafet for Livet d. 25.-26. august!
Og støt kampen mod kræften!

Vejen Badmintonklub har tilmeldt et hold til det fantastiske arrangement, Stafet For Livet på Vejen Atletikstadion og jeg vil opfordre dig til at deltage på mit hold.

Du skal bare kunne sætte en times tid af i løbet af døgnet, og det er fantastisk hyggeligt og stemningsfuldt.
Det koster 100kr for voksne og 50 kr for børn.

Til Stafet For Livet fejrer vi livet, står sammen mod kræften. Vi viser vores støtte til alle der kæmper og mindes dem, vi har mistet samtidig med vi samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Vi deltager på et hold til Stafet For Livet sammen med en masse andre hold. Vi skal have mindst en deltager på banen i det døgn, stafetten varer. Det gælder ikke om at komme først, men om at stå sammen og give håb til alle dem, som hver dag kæmper med kræft. Du bestemmer derfor selv, om du vil løbe eller gå, og hvor længe du vil være på banen. Det vigtigste er, at du vil være med på holdet og sammen med os andre få en festlig, sjov og meningsfuld oplevelse.

Jeg håber, du vil deltage på mit hold til Stafet For Livet og være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft.

Har du spørgsmål kan du ringe til mig på 61717738 eller skrive til kristian.vinther@skolekom.dk

Vejen Badmintonklub | Fuglesangsalle 10, 6600 Vejen |